Wij zijn jouw makelaar in Raamsdonkveer

In de afgelopen jaren is het aantal online (ver)kopen sterk toegenomen. Maar het (ver)kopen van een huis blijft toch anders. Dat doe je namelijk niet vaak en hier komt behoorlijk werk bij kijken. Wanneer het moment daar is wil je met iemand spreken die luistert naar jouw dromen en wensen. Voor de best mogelijke deal ben je op zoek naar een makelaar die kennis heeft over de lokale markt. En bovenal wil je contact hebben met een makelaar die met je meedenkt over de best mogelijke strategie. Op zoek naar een makelaar in Raamsdonkveer voor het (ver)kopen van je huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij je thuis.

Raamsdonkveer in de Gemeente Geertruidenberg

De plaats Raamsdonkveer is een plaats in de gemeente Geertruidenberg en behoort tot de provincie Noord-Brabant. Volgens de meest recente cijfers wonen er in Raamsdonksveer 12.580 personen binnen 5.5.80 huishoudens. De samenstellen van huishoudens bestaat voor 31% uit eenpersoonshuishoudens, 36% van de huishoudens met inwonende kinderen en 33% uit meerpersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen.

In Raamsdonksveer staan er 5.605 woningen (39% huur en 61% koop) geregistreerd en dat is erg hoog in vergelijking met andere wijken binnen Nederland. Het aantal onbewoonde woningen is met een percentage van slechts 3% relatief laag te noemen en 81% van de woningen is gebouwd voor het jaar 2000. In vergelijking met andere wijken in Nederland is de gemiddelde WOZ-waarde van 296.000 euro per woning erg hoog.

Mol & Roubos jouw makelaar in Raamsdonkveer

In de afgelopen jaren hebben wij als makelaar een groot aantal huizen mogen ver- en aankopen voor klanten in Raamsdonkveer. Door de vele trajecten hebben wij in deze plaats veel kennis opgedaan over de lokale huizenmarkt. Hierdoor kunnen wij je helpen aan een passend advies over de best mogelijke strategie voor het (ver)kopen van een huis. Ook kunnen wij in deze plaats optreden als vraagbaak over de openbare voorzieningen in de plaats Raamsdonkveer.

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en transparante makelaar voor het (ver)kopen van je huis in Raamsdonkveer? Behoefte aan een makelaar die met je meedenkt, korte lijnen hanteert en je voorziet van een helder advies?

Onze klanten waarderen Mol & Roubos Makelaardij met een 9,4 op Funda als makelaar in de regio. Laat ons alles voor je regelen, zodat jij alvast kunt nadenken over het nemen van de volgende stap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact Ons aanbod bekijken