Aankopen

Huis kopen

Op zoek naar meer ruimte, een tuin, minder onderhoud of juist een allereerste woning? Wat de aanleiding ook is, een huis kopen is een grote beslissing.

Bij de aankoop van een woning gaat het niet alleen om de vierkante meters en de plek, maar vooral ook om een goed gevoel en beleving. Dat begrijpen wij. Daarom staat een team van ervaren NVM-Makelaars voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Wij zorgen met een professionele kijk op de prijs en de kwaliteit van de woning voor de juiste balans.

Onze aanpak als jouw aankoopmakelaar:

  1. Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen en gaan we in op jouw woonwensen, wooneisen en budget. Enthousiast over het gesprek? Dan gaan we aan de slag en stellen we een aankoopplan op.
  2. We beginnen de zoektocht met een marktanalyse en doen onderzoek binnen ons eigen netwerk. Wanneer we interessante woningen hebben gevonden, ontvang je een overzicht.
  3. Zit er een geschikte woning bij? Dan wil je natuurlijk gaan kijken. Wij gaan mee naar de bezichtiging en kijken met een kritische en objectieve blik naar de bouwkundige staat en de omgeving van de woning. We geven advies over de voor- en nadelen van het huis, zodat je goed geïnformeerd een keuze kan maken.
  4. Heb je serieuze interesse? Dan gaan we direct aan de slag om alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van de woning. Zijn er mankementen aan de woning? Hoe hoog zijn de stookkosten? Wij kijken naar de historie van het huis en de bestemmingsplannen, maar ook naar de meest recente verkooptransacties in de buurt. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
  5. Wanneer je droomhuis gevonden is, bespreken we de aankoopstrategie. Op basis van alle informatie over de woning en de omgeving, geven we advies over een passend bod. Als we het hierover eens zijn, gaan we in onderhandeling met de verkoper. Uiteraard houden we je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.
  6. Is het bod geaccepteerd? We begeleiden je bij het hele juridische traject dat bij de aankoop van de woning komt kijken. De notariële aktes en het koopcontract checken we zorgvuldig zodat jij ze met een gerust hart kunt ondertekenen.
  7. Als er een bouwkundige keuring van de woning uitgevoerd moet worden, zijn we daarbij aanwezig. En dat geldt ook voor de inspectie die in de woning uitgevoerd wordt voor het transport bij de notaris.

Neem vrijblijvend contact op

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.