Onze mensen

Jij wilt natuurlijk weten met wie je zaken doet, dat begrijpen we.
Daarom stellen we ons graag alvast kort aan je voor.
Meer weten of persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust even contact op of kom langs op ons kantoor. 

 

Koen Mol, makelaar KRMT
Ik ben fanatiek klimmer en schaker. De successen die je met klimmen behaalt, blijven motiveren om door te gaan. Iedere rots is weer een nieuwe uitdaging. Het inzicht en de concepten die ten grondslag liggen aan het schaken maken het spelletje heel boeiend. Kennis is vereist om beter te schaken, maar creativiteit en aanpassingsvermogen zijn doorslaggevend. Dat maakt het zo leuk. En het is vast geen toeval dat deze eigenschappen supergoed van pas komen bij mijn werk.”

 

Tanja Versteeg, register makelaar/taxateur
“Naast makelaar ben ik ook moeder. Bij beide draait het vaak om goed luisteren en communiceren. Want elk huis en zijn bewoner heeft een eigen verhaal, iedere keer weer anders. En dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt; de verrassende en bijzondere contacten met mensen. Ik werk sinds 2002 bij Mol & Roubos, geen dag is hetzelfde. Het belangrijkste onderdeel van mijn werk? Dat ik mensen echt kan helpen met eerlijk advies en hen tot steun kan zijn bij een grote beslissing.”

 

Machiel Mol, register makelaar/taxateur
“In 1997 ben ik begonnen als makelaar/taxateur (bedrijfsmatig en wonen) naast een baan als docent algemene economie en statistiek. Met de oprichting van Mol & Roubos was de overstap definitief. Daar heb ik geen spijt van gehad, de diversiteit van dit beroep blijft me boeien. Ik ga nog steeds met veel plezier aan het werk, dat zal vast nooit overgaan. In mijn vrije tijd geniet ik naast fietsen en tuinieren graag van het familieleven.”   

 

Joke Roubos, register makelaar/taxateur
Ik ga graag met mijn hond op stap: drie vliegen in één klap: de pracht van de natuur, quality time met de hond en gewoon lekker wandelen. Een goede start van de dag om daarna fris aan de slag te gaan. Samen met mijn collega’s iedere dag werken aan het beste advies voor onze opdrachtgevers. Diensten verlenen waarover de klant tevreden kan zijn.

 

Suus, kantoorhond
“De hond waar Joke mee op stap gaat, dat ben ik, Suus. Ik mag ook gezellig mee naar haar werkplek, daar ben ik inmiddels lid van het team. Wist je dat een kantoorhond stressverlagend werkt en voor nog meer werkplezier zorgt? Een beetje aandacht is fijn, maar verder ben ik rustig en wat op de achtergrond, ik ben tenslotte ook geen gekke, jonge pup meer.”

Joke Roubos

Joke Roubos
Register Makelaar | Register Taxateur
0162-571630
06-54352332
 

Tanja Versteeg

Tanja Versteeg
Register Makelaar | Register Taxateur
0162-571630
06-46421400
 

Koen Mol

Koen Mol
Makelaar KRMT
0183304689
0619601206
 

Machiel Mol

Machiel Mol
Register Makelaar | Register Taxateur
0183304689
0654248983
 

Suus