Verkopen

Verkopen

De huizenmarkt is continu aan het veranderen. Wat is slim om nu te doen? Wij gaan uit van jouw situatie en stemmen daar ons advies en de verkoopstrategie op af.

Met al je vragen en wensen kan je bij ons terecht. We nemen de tijd voor een goede analyse en zoeken naar passende antwoorden.  Zo weet je van het begin tot het eind precies waar je aan toe bent. Verkopen is een proces van samen toewerken naar een eindresultaat waar jij blij van wordt.

DE TOP 10 VAN MOL & ROUBOS MAKELAARDIJ

 1. Best beoordeelde makelaardij
  We scoren hoog op punten als goede kennis, aanpak, prijs en communicatie.
  Hier lees je onze klantbeoordelingen.
 2. Optimale bepaling van waarde en vraagprijs
  Je krijgt van ons advies over een reële vraagprijs en voorwaarden. Op basis van onze eigen ruime ervaring en het archief met alle verkochte woningen, kunnen wij de waarde nauwkeurig inschatten.
 3. Tips voor de verkoop
  Wij weten waar kopers op letten en welke (vaak eenvoudige) tips jouw woning écht verkoopklaar maken.
 4. Professionele woningpresentatie en foto’s
  Dankzij hun jarenlange ervaring met woningfotografie brengen onze professionele fotografen je woning optimaal in beeld.
 5. Optimaal bereik en communicatie
  Wij halen alles uit de kast om zoveel mogelijk potentiële kopers doelgericht te bereiken via Funda, ons eigen netwerk en zoekersbestand, social media, mailing enz.
 6. Ruime kennis van ons werkgebied
  Door tientallen jaren persoonlijke woon- en werkervaring in de hele regio kunnen wij onze klanten deskundig en eerlijk adviseren.
 7. Snel handelen
  Alle werkdagen van het jaar staan we voor je klaar om direct in actie te komen.
 8. Enthousiaste begeleiding
  Wij zijn betrokken en enthousiast en hebben plezier in ons vak. Een goed en persoonlijk contact met onze klanten en potentiële kijkers/klanten is daarvoor de basis.
 9. Sterk in strategie
  Iedere onderhandeling is gebaseerd op onze eigen ervaringen en een doordachte strategie die we vooraf met elkaar bespreken.
 10. Heldere communicatie
  Wij investeren tijd en energie in persoonlijk contact, dat vinden we belangrijk. We denken graag met je mee en gaan het traject samen aan. Je kunt rekenen op open en eerlijk communicatie en we handelen altijd in direct overleg met onze klant.

Neem vrijblijvend contact op

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.