Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Altena? Hier zijn we!

Het huis (ver)kopen is altijd een spannend proces. Om zeker te zijn van de beste aankoop- of verkoopstrategie maak je bij voorkeur gebruik van een makelaar uit de regio. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de (ver)koop zelf te regelen. Kun je goed onderhandelen en heb je veel kennis over de regio? Dan is het zeker de moeite waard om het te proberen, zonder tussenkomst van een makelaar. Wil je zeker weten dat er overal aan gedacht is? Op zoek naar een makelaar met verstand van zaken over de regio? Neem dan contact op met Mol & Roubos Makelaardij, uw makelaar in de regio Altena!

Kadastrale gegevens gemeente Altena, provincie Noord Brabant

Voordat we verder gaan is het goed om eerst de kadastralekaart van de gemeente Altena er bij te halen. De gemeente telt 57.009 inwoners en heeft gemiddeld aantal van 2,4 personen per huishouden. Daarvan bestaat 28% van het huishouden uit één persoon, in 39% van de huishoudens zijn kinderen aanwezig en de overige 33% bestaat uit huishoudens met meerdere personen, zonder inwonende kinderen.

In de gemeente Altena staan ​​in totaal 22.587 woningen geregistreerd. Een voor aantal vergeleken met het gemiddelde op gemeentelijk niveau. Het totale woningaanbod bestaat voor 69% uit koopwoningen en slechts 4% van de woningen staat leeg. Verder valt op dat de gemeente Altena beschikt over veel nieuwere woningen, ruim 20% van de woningen is gebouwd na het jaar 2020. Uit de meest recente gegevens blijkt dat de gemiddelde WOZ-waarde in Altena uikomt op 291.000 euro.

Altijd een eerlijk advies

Het (ver)kopen van een huis is voor velen een belangrijk moment. Het kopen van een eerste huis, grotere wonen door gezinsuitbreiding of kleiner wonen in verband met het ouder worden. Ons team bestaat uit mensen van verschillende generaties. Dat biedt ons de mogelijkheid om ons goed te laten leven in elke levensfase, dus ook in het leven van jou. Wat de aanleiding ook is, bij Mol en Robous weet je zeker dat je bij het (ver)kopen van je huis altijd een eerlijk antwoord krijgt.

Mol & Roubos is jouw makelaar in de gemeente Altena!

Ben je op zoek naar een makelaar met verstand van zaken, ervaring en een groot netwerk voor de (ver)koop van je huis in de gemeente Altena? Dan ben je bij Mol & Roubous aan het juiste adres. Onze klanten beoordelen ons een gemiddeld cijfer van 9,5 op Funda. Elke dag staan ​​wij voor onze klanten klaar om alles tot in de puntjes te regelen. Stress over de onderhandeling van het benodigde papierwerk? Geen zorgen, wij regelen het allemaal voor je.

Heb je een vraag over de (ver)koop van jouw huis in de gemeente Altena? Of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Neem jouw verhaal mee, dan zorgen wij voor een heerlijke kop kofie om elkaar te ontmoeten in gesprek te gaan!

Contact Ons aanbod bekijken