Omschrijving

Midden in Raamsdonksveer in de wijk Sandoel worden 56 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 3 gebouwen (A, B en C). Gebouw B bestaat uit 20 ruime koopappartementen.

Appartement type C: (bouwnummer 3, 8, 13 en 18).
Een ruim 3-kamer appartement van 100 m² gelegen op het zuidwesten. In het appartement een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruime badkamer en een apart tweede toilet. Het grote balkon op het zuidwesten is 13 m².

Op woensdag 15 november 2023 tussen 18:30 en 20.30 uur is er een start verkoopevent in de Witte Leeuw in Raamsdonksveer (Prins Hendrikstraat 6). Van harte welkom!
Inschrijven kan tussen donderdag 16 november 10.00 uur en maandag 27 november 17.00 uur op de website van 'De Tuinen van Sandoel".

Met een nieuwbouwappartement ben je klaar voor de toekomst en kun je zorgeloos genieten van een energiezuinig appartement zonder grote toekomstige investeringen of verbouwingen.

De 3-kamer appartementen in gebouw B variëren in grootte tussen 93 m² en 108 m².
Alle appartementen beschikken allemaal over een balkon. De moderne glazen balkonschermen laten veel licht door en geven een ruimtelijk gevoel. In het ondergelegen souterrain wordt voor elk appartement een separate (fietsen)berging gerealiseerd. Per appartementsgebouw wordt ook een gezamenlijke bovengrondse fietsenberging gerealiseerd.

Gasloos en duurzaam | A+++
De appartementen zijn voorzien van een energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen op de daken. Aangevuld met een hoge isolatiewaarde van gevels vloeren en daken. Er wordt driedubbele beglazing toegepast.
Het vermelde energielabel A+++ is een voorlopige label en is geldig tot de oplevering.
Het definitieve energielabel wordt verstrekt na controle oplevering.

Zoals de naam al suggereert, woon je hier echt in het groen. De tuin rondom de gebouwen is ontworpen met het idee dat mensen gelukkiger zijn als ze in een groene omgeving wonen. Tussen de gebouwen liggen wandelpaden die aansluiten op de bestaande paden en wegen. De projectnaam verwijst naar het verleden, maar krijgt door het groene karakter weer een nieuwe betekenis.

Gebouw A bestaat uit 24 koopappartementen, deze appartementen zijn recent allemaal verkocht.
Gebouw C bestaat uit 12 huurappartementen.

"De Tuinen van Sandoel" wordt gerealiseerd in een bestaande woonwijk. Het dorp Raamsdonksveer heeft veel voorzieningen: meerdere supermarkten, zorg- en sportfaciliteiten, diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, horeca gelegenheden en een ruim winkelaanbod. In Raamsdonksveer staan diverse beeldbepalende panden, Fort Lunet en stellingkorenmolen “De Onvermoeide” uit 1890. Het prachtige Koningspark ligt op enkele minuten wandelen.
Het naastgelegen Geertruidenberg, een Vestingstad, heeft een sfeervol historisch centrum met veel gezellige terrasjes, restaurants en karakteristieke winkeltjes.
Een aantal jachthavens aan "de Donge" en "Bergse Maas" en de nabijgelegen "Biesbosch" maken het gebied ideaal voor water(sport)liefhebbers.
Enkele minuten verder ligt de agrarische kern Raamsdonk. Hier fiets of wandel je over fietspad het "Halve Zolenpad” of langs de typische Langstraat boerderijen.
Ben je toe aan rust en stilte? Bezoek dan het Nationaal Park "De Biesbosch". Een beschermd natuurgebied.
De gemeente Geertruidenberg telt ca. 22.000 inwoners en bestaat uit de bovenstaande kernen met elk een eigen karakter. Genieten van cultuur, natuur, rust en gezelligheid.

Goede bereikbaarheid:
Raamsdonksveer is gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen A27 en A59. Plaatsen zoals Breda, Tilburg en Gorinchem zijn binnen een kwartier per auto bereikbaar. Ook is er een goede verbinding met steden als Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Meer informatie over dit mooie project is te vinden op de projectwebsite www.detuinenvansandoel.nl en in de uitgebreide brochure. Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs€ 415.000,-

Bouw

 • ObjecttypeAppartement
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk
 • AppartementkwaliteitLuxe

Indeling

 • Inhoud300 m2
 • Woonoppervlakte100 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Verdiepingen1

Buitenruimte

 • TuintypenGeen tuin

Bergruimte

 • TuintypenGeen tuin

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Stel een vraag of maak een bezichtigingsafspraak