Omschrijving

Appartement type F (bouwnummers 6, 12, 18 en 24):
Royaal 3-kamer appartement met twee slaapkamers, een ruime woonkamer-keuken van 44 m², een tweede toilet en een mooi balkon.

Midden in Raamsdonksveer in de wijk Sandoel worden 56 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 3 gebouwen.
Gebouw A bestaat uit 24 appartementen en gaat als eerste in de verkoop.

De appartementen in dit gebouw variëren in grootte tussen 56 m² en 95 m² en zijn geschikt voor starters, doorstromers en senioren.
Alle appartementen beschikken over een balkon of terras (begane grond). De moderne glazen balkonschermen laten veel licht door en geven een ruimtelijk gevoel.
In het ondergelegen souterrain wordt voor elk appartement een separate (fietsen)berging gerealiseerd.
Per appartementsgebouw wordt ook een gezamenlijke bovengrondse fietsenberging gerealiseerd.

Gasloos en duurzaam | A+++
De appartementen zijn voorzien van een energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen op de daken. Aangevuld met een hoge isolatiewaarde van gevels vloeren en daken. Er wordt driedubbele beglazing toegepast.

Met een nieuwbouwappartement ben je klaar voor de toekomst en kun je zorgeloos genieten van een energiezuinig appartement zonder grote toekomstige investeringen of verbouwingen.

Zoals de naam al suggereert, woon je hier echt in het groen. De tuin rondom de gebouwen is ontworpen met het idee dat mensen gelukkiger zijn als ze in een groene omgeving wonen. Tussen de gebouwen liggen wandelpaden die aansluiten op de bestaande paden en wegen. De projectnaam verwijst naar het verleden, maar krijgt door het groene karakter weer een nieuwe betekenis.

"De Tuinen van Sandoel" wordt gerealiseerd in een bestaande woonwijk. Het dorp Raamsdonksveer heeft veel voorzieningen: meerdere supermarkten, zorg- en sportfaciliteiten, diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, horeca gelegenheden en een ruim winkelaanbod. In Raamsdonksveer staan diverse beeldbepalende panden, Fort Lunet en stellingkorenmolen “De Onvermoeide” uit 1890. Het prachtige Koningspark ligt op enkele minuten wandelen.
Het naastgelegen Geertruidenberg, een Vestingstad, heeft een sfeervol historisch centrum met veel gezellige terrasjes, restaurants en karakteristieke winkeltjes.
Een aantal jachthavens aan "de Donge" en "Bergse Maas" en de nabijgelegen "Biesbosch" maken het gebied ideaal voor water(sport)liefhebbers.
Enkele minuten verder ligt de agrarische kern Raamsdonk. Hier fiets of wandel je over fietspad het "Halve Zolenpad” of langs de typische Langstraat boerderijen.
Ben je toe aan rust en stilte? Bezoek dan het Nationaal Park "De Biesbosch". Een beschermd natuurgebied.
De gemeente Geertruidenberg telt ca. 22.000 inwoners en bestaat uit de bovenstaande kernen met elk een eigen karakter. Genieten van cultuur, natuur, rust en gezelligheid.

Goede bereikbaarheid:
Raamsdonksveer is gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen A27 en A59. Plaatsen zoals Breda, Tilburg en Gorinchem zijn binnen een kwartier per auto bereikbaar.
Ook is er een goede verbinding met steden als Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Meer informatie over dit mooie project is te vinden op de projectwebsite en in de uitgebreide brochure. Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs€ 379.000,-

Bouw

 • ObjecttypeAppartement
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk
 • AppartementkwaliteitLuxe

Indeling

 • Inhoud284 m2
 • Woonoppervlakte95 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Verdiepingen1

Buitenruimte

 • TuintypenGeen tuin
 • AchteromNee

Bergruimte

 • TuintypenGeen tuin
 • AchteromNee

Plattegronden

Interesse in deze woning?

Stel een vraag of maak een bezichtigingsafspraak