Diensten

Verkopen

Wij stemmen onze dienstverlening af op iedere individuele verkoper. Uw huis is immers anders dan het huis van uw buurman.

Wij bespreken allereerst met u uw wensen, financiële mogelijkheden en eventuele vervangende woonruimte. Aan de hand daarvan kunnen wij een advies geven: “eerst verkopen” of  “misschien eerst kopen”.
 
Meer informatie

Aankopen

Een nieuwe start, een nieuwe omgeving. Tijd om voor je eerste woning of een volgende stap? Wij begrijpen dat een huis kopen een hele beleving is. Helemaal als je ervoor kiest om naar een nieuwe omgeving te verhuizen.

Daarom staat een team van ervaren NVM-makelaars graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van je droomwoning. 

 
Meer informatie

Hypotheken

Een woning kopen? In de wirwar van (financierings)mogelijkheden is het een prettig gevoel als een betrouwbare en professionele hypotheekadviseur je bijstaat. Iemand die je niet alleen informeert over het mogelijke hypotheekbedrag, maar met je meedenkt.

Wij begrijpen dat er meer bij komt kijken. Daarom houden wij juist rekening met al jouw wensen en toekomstplannen.

 
Meer informatie

Bedrijfsonroerend goed

Mol & Roubos is een breed georiënteerde makelaar. Naast onze activiteiten op de particuliere markt treden wij ook op als adviseur voor de zakelijke markt.

Ons lidmaatschap van de sectie BOG van de NVM waarborgt onze expertise, wat onmisbaar is gezien de veranderlijke wet- en regelgeving.
 
Meer informatie

Taxeren

Een huis kopen of verkopen voelt zekerder met de deskundige blik van een taxateur. Is de vraagprijs voor het droomhuis dat je wilt kopen wel reëel? Is de prijs die je voor je eigen huis wenst te ontvangen marktconform?

Niemand wil kansen missen, laat staan er wakker van liggen. De externe blik van onze erkende taxateurs gaat je zeker helpen.

 
Meer informatie