9 Foto's

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie op plannen een bezichting.

€ 365.000,- tot € 509.000,-

Omschrijving

Bezoek de projectwebsite hofvancourtine.nl voor uitgebreide informatie of neem contact op met Mol & Roubos Makelaardij

In Hof van Courtine is het rustig wonen in een groene omgeving. Het stijlvolle nieuwbouwproject is centraal en verkeersluw gelegen in Sleeuwijk. De wijk beschikt over ruime parkeergelegenheid. Alle dagelijkse voorzieningen vindt u op loop- of fietsafstand. Een ideale plek om kinderen te laten opgroeien of juist te genieten van uw pensioen.

Duurzaam wonen
Alle woningen in Hof van Courtine worden duurzaam gebouwd onder BouwGarant: hét keurmerk in de bouw. Het nieuwbouwproject wordt in twee fasen gebouwd.
Voordelen Hof van Courtine

- Verkeersluwe wijk
- Laadvoorzieningen elektrische auto’s
- Woningen voorzien van glasvezel
- Energieneutraal: energielabel A ++++
- Natuurinclusief: nestkasten in het metselwerk
- Groenverklaring op aanvraag beschikbaar: speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen waarmee een voordelige Groenhypotheek mogelijk is.

Fase 1 bestaat uit 8 eengezinswoningen, 4 tweekappers en 2 bouwkavels.
Fase 2 bestaat uit 40 koop- en 14 huurappartementen.

8 duurzame eengezins­woningen
De 8 eengezinswoningen (6 tussen- en 2 hoekwoningen) kijken aan de voorkant uit op een groenvoorziening met een wadi voor de tijdelijke opvang van regenwater en een natuurlijke speelplaats.
Kenmerken
- Ruime woning
- Energieneutraal
- Vloerverwarming en -koeling

4 Duurzame seniorenwoningen
Seniorenwoning met slaap- en badkamer op de begane grond.
Kenmerken
- Slaap- en badkamer op de begane grond
- Voorzien van bijkeuken
- Parkeren op eigen terrein
- Energieneutraal
- Vloerverwarming en – koeling
- Badkamer met inloopdouche en 2e toilet
- Optioneel
- 4 (slaap)kamers
- Uitbouw woonkamer

2 bouwkavels
Bent u op zoek naar alle ruimte in en rond uw woning en wilt u zelf de indeling bepalen? Dan is één van de 2 bouwkavels in het project Hof van Courtine wellicht uw beste keuze.
Kenmerken
- Gelegen aan het water
- Toegang via een dam
- Bouwrijp opgeleverd
- Vrije keuze architect en aannemer

Energielabel A++++ is het hoogste energielabel dat een woning kan behalen. Woningen met dit label zijn de meest energiezuinige woningen die er nu zijn. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, gasloos, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Energieneutraal wonen levert niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar leidt het ook tot een lagere energierekening en een hoger comfortniveau. In de winter verwarmt de warmtepomp uw woning en in de zomer zorgt hetzelfde systeem dat het binnen juist lekker koel blijft.
Energielabels

In een groene omgeving
Sleeuwijk maakt deel uit van de Gemeente Altena en ligt aan de zuidkant van de Hollandse Waterlinie met Fort Altena op loopafstand. In dit rivierendeltagebied is het heerlijk wonen! Het Nationaal Park De Biesbosch bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand. Een uniek zoetwatergetijdengebied waar u uitstekend kunt fietsen, wandelen én varen.

Sleeuwijk heeft goede voorzieningen op loop- en fietsafstand. Zorg- en sportfaciliteiten, basisscholen, twee voortgezet onderwijsscholen, een kinderdagverblijf én een groot winkelcentrum vindt u in het dorp. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A27 van waaruit grote steden in de randstad en Noord Brabant met circa een half uur te bereiken zijn. Vestingstad Gorinchem bevindt zich aan de overkant van de rivier de Merwede en is per auto of fiets bereikbaar via de Merwedebrug en over het water via een veerpont- en watertaxi-verbinding.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht
  • Koopaaneemsom€ 365.000,- tot € 509.000,-

Bouw

  • Gebruiksoppervlakte110 m2 tot 129 m2
  • Perceeloppervlakte119 m2 tot 616 m2
  • Aantal kavels14
Interesse in deze woning?

Stel een vraag of maak een bezichtigingsafspraak