Mijn favorieten

Verkoop van uw woning

De verkoop van uw huis is maatwerk: Wij stemmen onze dienstverlening af op iedere individuele verkoper. Uw huis is immers anders dan het huis van uw buurman.
Wij bespreken allereerst met u uw wensen, financiële mogelijkheden en eventuele vervangende woonruimte. Aan de hand daarvan kunnen wij een advies geven: “eerst verkopen” of  “misschien eerst kopen”.

Specialisten met alle aandacht: Wij nemen voor u de tijd. Deze tijd hebben we, omdat we ons alleen bezig houden met onze “core business”, namelijk het makelen in onroerende zaken. Voor hypotheken en assurantiën hebben wij een samenwerkingsverband met andere deskundigen. Onze filosofie is alle aandacht geven aan onze cliënten, zorgvuldig samenwerken, afspraken altijd nakomen, initiatief nemen en blijven informeren. Dat kan alleen als je specialist bent.
 
De gratis waardebepaling: In dit stadium vindt één van de belangrijkste zaken plaats: het bepalen van de marktwaarde en het vaststellen van de vraagprijs, uiteraard samen met u. Wat is nou de marktwaarde van uw woning? De juiste marktwaarde is de hoogste prijs die een goed voorgelichte koper bereid zal zijn te betalen in de huidige marktomstandigheden. Bij deze reële inschatting van de marktwaarde wordt rekening gehouden met de locatie, type woning, staat van onderhoud, recent gerealiseerde verkoopprijzen en de positie ten opzichte van de concurrentie.
Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken. Vervolgens maken wij, samen met u een tweede afspraak voor een uitgebreide toelichting over de waarde van uw woning én onze dienstverlening.

U kiest voor MOL & ROUBOS MAKELAARDIJ? Wij gaan  actief en enthousiast voor u aan de slag