Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kraaiveld 1 in Woudrichem 4285 WM

Kraaiveld 1

4285 WM Woudrichem
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
0183-304689

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bent u liefhebber van de natuur. Wilt u wonen met uitzicht over een prachtige waterpartij en de akkers daaromheen. Houdt u letterlijk van de rust en de ruimte, dan is dit het perceel dat bij u past.
Rust en ruimte met als voordeel dat Sleeuwijk en Woudrichem op nog geen 3 kilometer afstand...
Lees meer

Omschrijving

Bent u liefhebber van de natuur. Wilt u wonen met uitzicht over een prachtige waterpartij en de akkers daaromheen. Houdt u letterlijk van de rust en de ruimte, dan is dit het perceel dat bij u past.
Rust en ruimte met als voordeel dat Sleeuwijk en Woudrichem op nog geen 3 kilometer afstand liggen. Kraaiveld is te bereiken via Oudendijk, een buurtschap dat grenst aan de Merwede met circa 450 inwoners.
Hier wordt te koop aangeboden een bouwperceel van 2.715 m² met aansluitend nog 1.755 m² natuurgrond. Het enorme perceel garandeert een enorme vrijheid.
Bij de foto’s ziet u een impressie van een woning waar de bouwvergunning voor is afgegeven. Het bouwplan is eventueel over te nemen. Het staat een koper natuurlijk vrij zelf een plan te laten ontwikkelen door een architect. Op deze locatie moet wel modern en uitdagend gebouwd worden.

Als u geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. We kunnen u dan van meer informatie voorzien.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4470 m² Kadasteroppervlakte 4470 m² Kadastrale gegevens Gemeente woudrichem Sectie D Perceelnummer 2304 Oppervlakte 1755 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Woudrichem Sectie D Perceelnummer 2303 Oppervlakte 2715 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring