Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Waterfront De Veene Kavel 2 in Veen 4264 AN

Waterfront de Veene kavel 2

4264 AN Veen
Koopsom € 382.000,- v.o.n.
0183-304689

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

KAVEL 2
De droom van iedere watersporter: “wonen in de buurt van of met uitzicht op je eigen boot”. Dat kan gerealiseerd worden op kavel 2 van het project Waterfront de Veene. Een kavel van 840 m² met een tuin en een ligplaats voor uw boot op nog geen 10 meter afstand. Prachtig wonen in een...
Lees meer

Omschrijving

KAVEL 2
De droom van iedere watersporter: “wonen in de buurt van of met uitzicht op je eigen boot”. Dat kan gerealiseerd worden op kavel 2 van het project Waterfront de Veene. Een kavel van 840 m² met een tuin en een ligplaats voor uw boot op nog geen 10 meter afstand. Prachtig wonen in een groen stilte gebied met vaarmogelijkheden op de Afgedamde Maas. Via de Bergse Maas is het een klein uurtje varen naar het Hollands Diep.
Veen ligt centraal in Nederland, vlak bij de vesting Heusden en op nog geen half uur rijden van 's-Hertogenbosch, Breda, Utrecht.

Kenmerken kavel
• Kavelprijs: € 382.000 inclusief BTW
• Kavelgrootte: 840 m2
• Oppervlakte bouwvlak: 319 m2
• Bebouwingspercentage: 80%
• Maximale goothoogte: 6 meter
• Maximale nokhoogte: 10 meter
• Voorzien van een eigen aanlegplaats


OF

KAVEL INCLUSIEF WONING
Waterfront de Veene is een unieke locatie in het Noord-Brabantse Veen met 26 vrije kavels. De kavels vormen met elkaar een schitterende nieuwe woonbuurt. Bij Waterfront de Veene heeft u de mogelijkheid om een losse kavel te kopen, maar kunt u er ook voor kiezen om een kavel inclusief woning te kopen. Voor een meerprijs van € 380.000 incl. BTW kunt u onze uitgewerkte woning met een inhoud van 640 m3 op uw kavel laten bouwen.


BERGING VAN 240 M3
Om uw woning helemaal naar wens te maken is het mogelijk de basiswoning uit te breiden met een extra berging met een inhoud van 240 m3. De berging heeft een meerprijs van € 103.000 incl. BTW. Eventuele aanvullende opties zijn in overleg met mogelijk tegen meerprijs.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 382.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 840 m² Kadasteroppervlakte 840 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 3944 Oppervlakte 840 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.