Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Eng 5 A* in Uitwijk 4288 JT

Eng 5 a*

4288 JT Uitwijk
Vraagprijs € 140.000,- k.k.
0183-304689

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Toekomstige bouwlocatie voor de bouw van een woning (750 m³) met bijgebouwen (max. 150 m²) op ca. 1.600 m² grond.

Of

Bouwen van een schuur van 180 m² (bouwvergunning is afgegeven)


De Eng is een doodlopende weg in Uitwijk met links en rechts vrijstaande...
Lees meer

Omschrijving

Toekomstige bouwlocatie voor de bouw van een woning (750 m³) met bijgebouwen (max. 150 m²) op ca. 1.600 m² grond.

Of

Bouwen van een schuur van 180 m² (bouwvergunning is afgegeven)


De Eng is een doodlopende weg in Uitwijk met links en rechts vrijstaande woningen. Een prachtige locatie met doorkijkjes over de akkers. Op deze locatie mag na het wijzigen van het bestemmingsplan een woning gerealiseerd worden in het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling. De gemeente heeft haar medewerking toegezegd.
Om de bestemming gewijzigd te krijgen moet een officiële procedure gestart worden, vervolgens dient een Ruimte voor Ruimte bouwtitel gekocht te worden.
U dient rekening te houden met een kosten patroon van ongeveer € 185.000,--

De huidige eigenaar is begonnen met de procedure die ongeveer driekwart jaar in beslag zal nemen. Er zal dan een woning gebouwd mogen worden van maximaal 750 m³ exclusief bijgebouwen (maximaal 150 m²). Bij de bouw van 750 m³ hoort niet alles wat onder de grond wordt gebouwd (souterrain/ kelder) ook worden erkers, dakkapellen e.d. niet mee gerekend. Een creatieve architect is in staat een woning te ontwerpen naar uw wensen met meer dan voldoende inhoud.

De locatie is geweldig. Ligging aan het riviertje de Alm. Uitzicht op het pittoreske dorpje Uitwijk. Wonen in de rust en de ruimte genieten van de natuur.

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons kantoor. Machiel Mol kan u over dit project meer vertellen en hij zal u zeker enthousiasmeren.De koper dient, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen, bij het tot stand komen van een koopovereenkomst een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten of een bankgarantie af te geven.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 140.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 1619 m² Kadasteroppervlakte 1619 m² Kadastrale gegevens Gemeente Woudrichem Sectie G Perceelnummer 1042 Oppervlakte 1619 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.