Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Eng 5 A in Uitwijk 4288 JT

Eng 5 A

4288 JT Uitwijk
Vraagprijs € 110.000,- k.k.
0183-304689

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

A L G E M E E N

Voormalige “kippenschuur”, nu verhuurd als opslagruimte op 4.110 m² grond.

TOEKOMSTIGE BOUWLOCATIE VOOR EEN WOONHUIS.
Of
RENOVEREN EN GEBRUIKEN VOOR OPSLAG

BOUWLOKATIE:
Op een prachtige locatie, gelegen aan een doodlopende weg...
Lees meer

Omschrijving

A L G E M E E N

Voormalige “kippenschuur”, nu verhuurd als opslagruimte op 4.110 m² grond.

TOEKOMSTIGE BOUWLOCATIE VOOR EEN WOONHUIS.
Of
RENOVEREN EN GEBRUIKEN VOOR OPSLAG

BOUWLOKATIE:
Op een prachtige locatie, gelegen aan een doodlopende weg staat deze voormalige kippenschuur. De schuur wordt momenteel verhuurd voor € 8.000,-- per jaar (dagelijks opzegbare huurcontracten).
In het kader van de Ruimte voor Ruimte regeling is het mogelijk de schuur af te breken en een woonhuis van maximaal 750 m³ te bouwen exclusief bijgebouwen. exclusief bijgebouwen. Bij de bouw van 750 m³ hoort niet alles wat onder de grond wordt gebouwd (souterrain/ kelder) ook worden erkers, dakkapellen e.d. niet mee gerekend. Een creatieve architect is een staat een woning te ontwerpen naar uw wensen met meer dan voldoende inhoud.

Voordat het zover is moet er nog wel wat gedaan worden. De bijkomende kosten voor het kopen van een Ruimte voor Ruimte titel en het wijzigen bestemmingsplan bedragen ongeveer € 225.000,--.

Koopt u de schuur met het doel er een huis te gaan bouwen moet u dus rekenen op een totale investering vanongeveer € 325.00,--.

Het ziet er misschien ingewikkeld uit om zo’n hele procedure te doorlopen. Het valt echter geweldig mee. De eigenaar heeft veel tijd, energie en advieskosten gemaakt. De basis is gelegd. Een toekomstige eigenaar hoeft het alleen maar af te maken, slopen, bouwen, wonen en genieten.

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons kantoor. Machiel Mol kan u over dit project meer vertellen en hij zal u zeker enthousiasmeren.

RENOVATIE EN GEBRUIKEN VOOR OPSLAG:
De huidige schuur bevat asbest en dient voor 31 december 2024 asbestvrij te zijn. Het is mogelijk de schuur dan te renoveren en deze te gebruiken voor opslag voorzover de aard van de opslag dezelfde is als de huidige. Krachtens het overgangsrecht is dat bestemmingsplan technisch toegestaan.


De koper dient, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen, bij het tot stand komen van een koopovereenkomst een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten of een bankgarantie af te geven.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 110.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4110 m² Kadasteroppervlakte 4110 m² Kadastrale gegevens Gemeente Woudrichem Sectie G Perceelnummer 1038 Oppervlakte 1780 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Woudrichem Sectie G Perceelnummer 1377 Oppervlakte 2330 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.