Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Binnen 1 in Dussen 4271 BV

Binnen 1

4271 BV Dussen
Huurprijs € 8.800,- p.j.
0183-304689

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 36 m² In units vanaf 1 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kasteel Dussen is een prachtig monumentaal gebouw aan de rand van Dussen en is eigendom van de N.V. Monumenten Fonds Brabant.

Het kasteel doet dienst als huisvesting voor een aantal bedrijven en wordt verder gebruikt voor representatieve en of publieke doeleinden. De meeste activiteiten...
Lees meer

Omschrijving

Kasteel Dussen is een prachtig monumentaal gebouw aan de rand van Dussen en is eigendom van de N.V. Monumenten Fonds Brabant.

Het kasteel doet dienst als huisvesting voor een aantal bedrijven en wordt verder gebruikt voor representatieve en of publieke doeleinden. De meeste activiteiten vinden na 16.00 uur plaats.

Het aangeboden kantoor (groot ca 36 m²) bevindt zich op de begane grond van de rechter toren bij de ingang van het kasteel. Een prachtige ronde kamer met een balken plafond met een hoog representatief gehalte, met eigen pantry en toilet. Er is een glasvezelverbinding aanwezig.

Op afspraak kan er gebruik gemaakt worden van de raadskamer. Deze kamer (zeer representatieve vergaderruimte) wordt op intekening door de diverse huurders gebruikt. In de praktijk gaat dit in onderling overleg. Via de aan het kasteel verbonden cateraar Taste and More is het mogelijk om lunches te laten verzorgen, zodat u in stijl uw gasten kunt ontvangen.

De huurprijs is exclusief voorschot nutsvoorzieningen.

HUURCONDITIES

Huurprijs : € 8.800,-- per jaar
- exclusief BTW
- exclusief voorschot gas, water en elektra
Oplevering: in onderling overleg, kan per direct
Duur: 5 jaar + 5 optiejaren
Huuraanpassing : jaarlijkse huurverhoging, PI indexclausule
Huurbetaling : per maand, bij vooruitbetaling te voldoen
Waarborgsom: 2 maanden huur

Spelregels kasteel Dussen zijn van toepassing (zie brochure).

Bij de samenstelling van deze informatie is de meeste zorgvuldigheid betracht, doch voor eventuele onjuistheden kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzingen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 8.800,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 135,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 36 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1 m² Locatie Elders, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
36 m²
In units vanaf
1 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.